Downloads

Objecten IMMO Zorgwoningfonds 3

Vijverstate - Avenhorn | IMMO Zorgwoningfonds 3

Vijverstate - Avenhorn

Vijverstate is gelegen aan de Kolblei in Avenhorn (gemeente Koggenland). Het betreft een object uit 2005 en bestaat uit 36 zelfstandige (senioren)appartementen (extramuraal) en 2 maatschappelijke ruimten. De maatschappelijke ruimten worden sinds 2005 gehuurd door woonzorgexploitant Stichting Wilgaerden ten behoeve van het leveren van zorgdiensten aan de bewoners van de zelfstandige (senioren)appartementen. De appartementen zijn gemiddeld 71 m² groot en zijn individueel aan de bewoners verhuurd. De gemiddelde bruto-maandhuur bedraagt circa € 580 per woning (prijspeil 1 juli 2019).

Vijverstate bevindt zich in een ruim opgezette woonwijk in Avenhorn. De locatie is gelegen in de directe nabijheid van winkelcentrum Vijverhof. De locatie is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer (voor de deur) als per auto en kent tevens ruim voldoende parkeergelegenheid. De bewoners komen uit de directe omgeving van Avenhorn en kiezen voor Vijverstate vanwege de prettige woonomgeving in combinatie met de aanwezigheid van zorgdiensten op locatie.

Stichting Wilgaerden

Stichting Wilgaerden levert ouderenzorg en ondersteunt mensen in het zo comfortabel en plezierig mogelijk ouder worden. De cliënten van Stichting Wilgaerden beoordelen de geleverde zorg met een 8,7 op Zorgkaart NL. Stichting Wilgaerden is op dit moment op circa 18 locaties actief.

Rozenstate - De Goorn

Het woonzorgcomplex Rozenstate is gelegen aan de Kantbeugel te De Goorn (gemeente Koggenland). Het Object is gebouwd in 1999 en bestaat uit 48 zelfstandige (senioren)appartementen (extramuraal) en 1 maatschappelijke ruimte, die als wijksteunpunt op basis van een eeuwig gebruiksrecht in gebruik gegeven aan Stichting Wilgaerden. De bewoners van Rozenstate alsmede bewoners van de omliggende woonwijk maken gebruik van het wijksteunpunt. De zelfstandige (senioren)appartementen van het complex kennen een gemiddelde oppervlakte van 61 m² en zijn individueel verhuurd aan de bewoners. De gemiddelde bruto-maandhuur bedraagt € 577 per woning (prijspeil 1 juli 2019).

De locatie is gelegen op slechts 250 meter van winkelcentrum Vijverhof en is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer als per auto en kent tevens voldoende parkeergelegenheid. De bewoners komen uit de directe omgeving van De Goorn en kiezen voor Rozenstate vanwege de prettige woonomgeving.

Spanbroekerweg - Spanbroek | IMMO Zorgwoningfonds 3

Spanbroekerweg - Spanbroek

Het zorgwoningcomplex Spanbroekerweg is gelegen aan de Spanbroekerweg te Spanbroek (gemeente Opmeer). Het gebied kenmerkt zich door haar groene en landelijke omgeving. Het Object is gebouwd in 1998 en bestaat uit 35 zelfstandige (senioren)appartementen (extramuraal). Deze appartementen kennen een gemiddelde oppervlakte van 50 m² en zijn individueel verhuurd aan de bewoners. De gemiddelde bruto-maandhuur bedraagt € 527 (prijspeil 1 juli 2019).

Spanbroek is gelegen in de gemeente Opmeer, tussen Heerhugowaard en Hoorn. De locatie bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van diverse voorzieningen zoals supermarkt en apotheek en is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer als per auto en kent daarnaast ruim voldoende parkeergelegenheid. De bewoners appartementen zijn voornamelijk afkomstig uit de directe omgeving. De keuze van de bewoners voor dit complex is het gevolg van de ruime opzet in een groene omgeving alsmede de aanwezigheid van zorgdiensten in het naastgelegen complex.

De Oever - Spierdijk | IMMO Zorgwoningfonds 3

De Oever - Spierdijk

Het object De Oever is gelegen in Spierdijk (gemeente Koggenland). Het Object is gebouwd in 2004 en is gelegen in een woonwijk. Het bestaat uit 19 zelfstandige (senioren)appartementen (extramuraal), 22 woonzorgappartementen (intramuraal) en 1 maatschappelijke ruimte waarin zorgdiensten zijn gevestigd. De zelfstandige (senioren)appartementen kennen een gemiddelde oppervlakte van 67m² en zijn individueel verhuurd aan de bewoners. De gemiddelde bruto-maandhuur bedraagt € 547 (prijspeil 1 juli 2019). De intramurale appartementen, met een gemiddelde oppervlakte van circa 40 m², en de maatschappelijke ruimte worden sinds 2004 gehuurd door woonzorgexploitant Stichting Omring. De bewoners van zowel de extramurale als de intramurale appartementen maken gebruik van de zorgdiensten van deze zorgverlener.

Het object is gelegen in het centrum van Spierdijk, op loopafstand van alle gewenste voorzieningen. Tevens is de locatie goed te bereiken per auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. De bewoners van het object komen uit de directe omgeving. Zij hebben voor het Object gekozen vanwege de rustige leefomgeving.

Stichting Omring

Stichting Omring is een grote zorgverlener met circa 25 woonzorglocaties. Stichting Omring levert zowel thuiszorg alsmede zorg in haar woonzorgcomplexen. In dit Object levert Stichting Omring ouderenzorg (met dementie) op maat. Cliënten van Stichting Omring beoordelen de geleverde zorg met een 8,8 op Zorgkaart NL.

Sweelinckhof - Wognum | IMMO Zorgwoningfonds 3

Sweelinckhof - Wognum

Het object Sweelinckhof is gelegen in Wognum aan het Sweelinckhof (gemeente Medemblik). Het object is gebouwd in 1998 en bestaat uit 29 zelfstandige (senioren)appartementen (extramuraal). Deze appartementen kennen een gemiddelde oppervlakte van 62 m² en zijn individueel verhuurd aan de bewoners. De gemiddelde bruto-maandhuur bedraagt € 577 (prijspeil 1 juli 2019). In het naastgelegen complex kunnen de bewoners van het object gebruik maken van zorgdiensten.

Het object is gelegen in een rustige woonwijk en zowel per openbaar vervoer als per auto uitstekend bereikbaar. Winkels en zorgfaciliteiten bevinden zich op loopafstand.

Schoolstraat - Aartswoud

Het object Schoolstraat is gelegen in Aartswoud (gemeente Opmeer). Het object is oorspronkelijk gebouwd in 1880 en is volledig ingericht op het verlenen van zorg aan personen met een verstandelijke beperking en bestaat uit 10 woonzorgappartementen (intramuraal), 1 zelfstandig (senioren)appartement (extramuraal) en 1 maatschappelijke ruimte ten behoeve van zorgdiensten. De gemiddelde oppervlakte van alle appartementen komt uit op 49 m². De appartementen en de maatschappelijke ruimte worden sinds 2012 gehuurd door woonzorgexploitant De Prinsenstichting.

Aartswoud is gelegen in de gemeente Opmeer. De locatie is ruim opgezet en kenmerkt zich door haar kleinschaligheid. In de directe nabijheid van het Object bevinden zich voldoende faciliteiten en voorzieningen en is uitstekend bereikbaar per auto met voldoende parkeergelegenheid.

De Prinsenstichting

De Prinsenstichting maakt deel uit van een landelijke zorgaanbieder Stichting de Opbouw. Deze stichting bestaat uit zes zorgaanbieders. De Prinsenstichting verleent zorg die gericht is op verstandelijk gehandicapten. Deze zorg varieert van 24-uurszorg tot enkel lichte ondersteuning bij dagelijkse activiteiten. De verleende zorg wordt zowel uit de zorgverzekeringswet (Zvw) als Wet langdurige zorg (Wlz) vergoed.

Kolblei - Avenhorn | IMMO Zorgwoningfonds 3

Kolblei - Avenhorn

Kolblei is gelegen in Avenhorn (gemeente Koggenland). Het betreft een Object uit 1999 en bestaat uit 9 zelfstandige (senioren)appartementen (extramuraal) en 1 maatschappelijke ruimte. De gemiddelde oppervlakte van de appartementen is circa 41 m². Stichting Esdégé-Reigersdaal is huurder van het gehele Object met ingang van 1 oktober 2018.

De locatie is gelegen in een woonwijk in de nabijheid van winkelcentrum Vijverhof en is uitstekend bereikbaar zowel per openbaar vervoer als per auto. De bewoners komen uit de directe omgeving en kiezen voor deze locatie vanwege de kleinschaligheid in combinatie met de geleverde zorgdiensten.

Stichting Esdégé-Reigersdaal

Stichting Esdégé-Reigersdaal is een zorgaanbieder met circa 180 locaties in met name Noord-Holland. De organisatie biedt zowel thuiszorg als 24-uurszorg. De voornaamste doelgroep van Esdégé-Reigersdaal bestaat uit mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. De verleende zorg wordt zowel uit de zorgverzekeringswet (Zvw) als Wet langdurige zorg (Wlz) vergoed.

Zuiderweg - Wijderwormer | IMMO Zorgwoningfonds 3

Zuiderweg - Wijderwormer

Het object is gelegen in Wijdewormer (gemeente Wormerland). Het betreft een object uit 2011 en bestaat uit 14 zelfstandige (senioren)appartementen (extramuraal) en 2 maatschappelijke ruimten. De gemiddelde oppervlakte van de appartementen is circa 45 m². Stichting Odion is sinds 2018 huurder van het gehele object.

De locatie kenmerkt zich door haar ruime opzet in een groene omgeving en is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer.

Stichting Odion

Stichting Odion zet professionele zorg in voor mensen met een beperking. Odion is actief op circa 50 locaties en biedt op al deze locaties zorg die gericht is op gehandicaptenzorg, zo ook voor het object te Wijdewormer. In 2018 is Stichting Odion verkozen tot beste werkgever in de gehandicaptenzorg.

Kleyn Suydermeer - Zuidermeer | IMMO Zorgwoningfonds 3

Klein Suydermeer - Zuidermeer

 Het object Kleyn Suydermeer is gelegen in de plaats Zuidermeer (gemeente Koggenland). Het betreft een woonzorglocatie voor ouderen met dementie en bestaat uit 28 woonzorgappartementen (intramuraal) en 5 maatschappelijke ruimten ten behoeve van de zorgdiensten aan bewoners. De gemiddelde oppervlakte van de woonzorgappartementen is circa 45 m². Stichting WarmThuis is sinds 2018 huurder van het gehele object.

De locatie Zuidermeer kenmerkt zich door haar ruime maar toch kleinschalige opzet. De groenvoorzieningen zorgen ervoor dat wonen op Klein Suydermeer als zeer prettig wordt ervaren. Het object is daarnaast uitstekend bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer.

Stichting WarmThuis

Stichting WarmThuis verleent zorgdiensten gericht op ouderen met dementie en mensen die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Categorised in:

This post was written by Annemie Smolders