Bij Primevest Capital Partners en Holland Immo Group helpen wij onze klanten hun financiƫle toekomst veilig te stellen door toegang te bieden tot zorgvuldig geselecteerde toekomstbestendige vastgoedbeleggingen in heel Europa. Onze klanten kunnen dit realiseren door direct te participeren in een van onze beleggingsfondsen voor particuliere beleggers of door indirect te profiteren via een pensioen- of verzekeringsregeling die investeert in onze institutionele fondsen, -clubs en -mandaten.

Het is onze gezamenlijke visie om onze steden toekomstbestendig te maken door een betere connectiviteit, mobiliteit en stedelijke leefbaarheid te realiseren. Dit doen we door middel van investeringen in heel Europa in moderne, betaalbare woningen, communicatie-infrastructuur en mobiliteitsoplossingen, inclusief nichemarkten met potentieel zoals projecten voor starters en woon(zorg)concepten voor ouderen met of zonder zorgindicatie en senior living.

Bij Primevest Capital Partners ligt de focus vooral op institutionele klanten. Bij Holland Immo Group stellen wij particuliere beleggers centraal in onze strategie. Sinds Primevest Capital Partners in 2021 Holland Immo Group heeft overgenomen, kunnen de twee bedrijven gebruik maken van elkaars netwerk om te blijven investeren in de toekomst van steden. De gecombineerde groep heeft in totaal meer dan 3 miljard euro aan real assets onder beheer. Wij investeren in real assets die de huidige en toekomstige generaties ten goede komen.

Primevest Capital Partners en Holland Immo Group vormen samen een onafhankelijke boutique voor beleggingsbeheer.