Holland Immo Group
Language:   Nederlands English

mr. M. (Manfred) Kühl MRICS

Algemeen Directeur

mr. M. Kühl, directievoorzitter, voltooide zijn studie Fiscaal Recht aan de Katholieke Universiteit Brabant. Werkte ruim tien jaar als belastingadviseur bij Arthur Andersen. Specialisatie in de onroerend goed transactiepraktijk binnen de Real Estate Services Groep van Arthur Andersen alsmede specialist in beursgangen en bedrijfsovernames. Doceerde in het opleidingstraject binnen de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen. Begeleidde vanaf medio 1998 als zelfstandig fiscalist een groot aantal vastgoedtransacties voor (institutionele) beleggers.

Bij Holland Immo Group BV gevestigd te Eindhoven is de heer Kühl als directievoorzitter en bestuurder verantwoordelijk voor investerings- en verkoopanalyses, vastgoedfinanciering alsmede fondsstructurering. Daarnaast neemt hij zitting in het bestuur van Holland Immo Group Beheer BV gevestigd te Eindhoven,.

Tevens is de heer Kühl bestuurslid van Forumvast. Forumvast is de belangenvereniging voor aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsproducten die zich hoofdzakelijk richten op particuliere beleggers.

"Zorg en historie! Kwaliteit is tijdloos, mits je bereid bent om het te koesteren"

- mr. M. (Manfred) Kühl MRICS

Naar boven