Bel me terug

Beleggen in Nederlandse huurwoningen?

Er is de afgelopen jaren een grote krapte ontstaan binnen vrijwel de gehele landelijke woningmarkt. Met name starters hebben moeite met het vinden van passende en betaalbare woonruimte. De Nederlandse huurwoningmarkt biedt daarom kansen voor beleggers. Nederlandse huurwoningen zijn voor internationale, institutionele en particuliere beleggers vanwege de stabiele rendementen en het lage risicoprofiel al jaren een aantrekkelijk beleggerssegment. Holland Immo Group heeft onlangs diverse nieuwe (Nederlandse) huurwoningfondsen geplaatst met woningen voor young professionals. De huurwoningfondsen bevatten bestaande woningen, nieuwbouw woningen of transformaties van kantoorcomplexen naar woningcomplexen.

Deelnemen in huurwoningfondsen

Onze huurwoningfondsen vallen onder toezicht van en zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Holland Immo Group Beheer BV is beheerder van deze beleggingsfondsen en is eveneens geregistreerd bij de AFM. Zodra de AFM het prospectus van een nieuw fonds heeft goedgekeurd*, introduceren wij het fonds aan de markt. Nadat u kennis heeft genomen van het prospectus kunt u zich inschrijven middels het inschrijfformulier. Deelname is mogelijk vanaf 10.000 euro. Wilt u op de hoogte gehouden worden over nieuwe huurwoningfondsen? Vul dan het contactformulier onder aan deze pagina in.

Houd mij op de hoogte over nieuwe huurwoningfondsen

Beleggen in een huurwoningfonds brengt risico’s met zich mee zoals zal worden vermeld in het prospectus waarin wij deelname in een huurwoningfonds aanbieden, waaronder het risico van marktwaardedaling, leegstand, rentefluctuaties, (her)financiering, verlies van vermogen bij niet gespreid beleggen en beperkte verhandelbaarheid van de participaties. De waarde van de belegging kan daardoor dalen en beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe groot de impact is van de gevolgen van COVID-19 op de marktwaarde van de huurwoningmarkt op de lange termijn.

* De goedkeuring van een prospectus door de AFM mag niet worden  beschouwd als aanprijzing van het betreffende beleggingsfonds. Beleggers wordt aanbevolen voorafgaand aan het nemen van een beleggingsbeslissing het prospectus te lezen om de potentiële risico’s en de voordelen van de belegging volledig te begrijpen.

Over Holland Immo Group

Holland Immo Group is opgericht in 2001 en sindsdien uitgegroeid tot een top-3 aanbieder van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfondsen in Nederland. Momenteel heeft Holland Immo Group 54 vastgoedbeleggingsfondsen geïnitieerd met een totaal beleggingsvolume van 1,5 miljard euro.

Recent opgerichte huurwoningfondsen

IMMO Huurwoningfonds 5

 • Opgericht op 31 maart 2021
 • Belegt in twee appartementencomplexen met 125 appartementen
 • Verwachte looptijd van 7 tot 10 jaar
 • Verwacht gemiddeld totaal beleggersrendement van 7,8% per jaar

IMMO Huurwoningfonds 3

 • Opgericht op 29 oktober 2020
 • Belegt in 11 locaties met 289 woningen
 • Verwachte looptijd van 7 tot 10 jaar
 • Verwacht gemiddeld totaal beleggersrendement van 8,2% per jaar

IMMO Huurwoningfonds 2

 • Opgericht op 6 april 2020
 • Belegt in 1 appartementencomplex met 95 appartementen
 • Verwachte looptijd van 7 tot 10 jaar
 • Verwacht gemiddeld totaal beleggersrendement van 7,8% per jaar

IMMO Huurwoningfonds Nederland

 • Opgericht op 20 juli 2017
 • Belegt in 5 appartementencomplexen met 375 appartementen
 • Verwachte looptijd van 7 tot 10 jaar
 • Verwacht gemiddeld totaal beleggersrendement van 8,5% per jaar

Wilt u meer weten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u op de hoogte gehouden worden over nieuwe huurfondsen? Vul dan het contactformulier in. Indien u nog vragen heeft over bovenstaande kunt u contact opnemen met een van onze investor relations mededewerkers.

S.L. (Sebastian) van der Graaf

Investor Relations

M.W.M. (Maartje) Raijmakers

Investor Relations

Ik wil vrijblijvend op de hoogte gehouden worden over nieuwe huurwoningfondsen
  Ik heb kennis genomen van het Privacy Statement.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google

  Privacy Policy and Terms of Service apply,