Werken bij Holland Immo Group

Bekijk openstaande vacatures

Join our team

Bouw samen met ons aan jouw vastgoedcarrière!

Bij Holland Immo Group zien wij het talent en de toewijding van onze medewerkers als basis van al onze werkzaamheden. Wij geloven dat wanneer onze medewerkers groeien, wij ook groeien. De ontwikkeling en het welzijn van ons team is dan ook onze topprioriteit.

Of je nu een starter of een doorgewinterde professional bent, bij Holland Immo Group maak je onderdeel uit een ervaren team en een schat aan kennis en expertise! Onze cultuur van samenwerking en mentorship stelt je in staat om jouw persoonlijke- en zakelijkevaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in deze dynamische sector.

Samen bouwen we aan de toekomstbestendigheid van steden, doormiddel van onze vastgoedbeleggingsfondsen. Ontdek welke carrièrekansen op jou wachten bij Holland Immo Group.

"Het is onze missie om de toekomst van vastgoedbeleggen te definiëren voor zowel institutionele- als particulieren beleggers en dat realiseren wij door onze klanten centraal te zetten in de optimalisatie van onze dienstverlening."

Openstaande vacatures

Werkstudent

Asset Management

Altijd al willen weten wat internationaal vermogensbeheer inhoudt? Dan is dit je kans. We zijn voortdurend op zoek naar slimme, getalenteerde, enthousiaste en energieke professionals.

HBO/WO

32 - 40 uur

Eindhoven

Open sollicitatie

Bij Holland Immo Group zijn we altijd op zoek naar getalenteerde professionals die onze passie voor vastgoed en beleggingen delen. Als je graag deel wilt uitmaken van ons team en een rol wilt spelen in de groei en ontwikkeling van ons bedrijf, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Laat ons weten
waar jouw passie ligt

Over Holland Immo Group

Twee labels, één visie

Holland Immo Group initieert en beheert vastgoedbeleggingsfondsen, voor zowel particuliere beleggers als family offices, in de vastgoedcategorieën huurwoningen, zorgwoningen en parkeergarages. Sinds 2021 maakt Holland Immo Group onderdeel uit van Primevest Capital Partners, een onafhankelijke pan-Europese investment manager. Primevest is gespecialiseerd in innovatieve strategieën voor het beleggen in real assets, gericht op institutionele investeerders. Beide labels samen versterken elkaars netwerk en expertise met een sterke focus op de domeinen parkeren & mobiliteit, communicatie-infrastructuur en (gezondheidszorg)woningen. Momenteel bestaat de gezamenlijke beleggingsportefeuille uit 30 actieve fondsen met meer dan €3 miljard belegd vermogen in 12 Europese landen.

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven