Holland Immo Group
Language:   Nederlands English

IMMO ZORGWONINGFONDS OPGERICHT

 

01-06-2018 | Op 1 juni is het IMMO Zorgwoningfonds volgens planning formeel opgericht. De totale emissie bedroeg € 14,6 miljoen aan uit te geven participaties. Het fondsvolume bedraagt € 29,3 miljoen, waarvan € 14,7 miljoen hypothecair gefinancierd door de ABN Amro Bank.

Lees meer >

'Niet met regels en pegels alleen'

 

04-05-2018 | Publicatie Holland Immo Group van nieuwsbericht ActiZ over extra middelen verpleeghuiszorg. ActiZ is een branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd.

Lees meer >

Toelichting Holland Immo Group op persbericht Domus Magnus

 

04-05-2018 | Holland Immo Group (HIG) geeft hierbij een toelichting op onderstaand persbericht van Domus Magnus, van 4 mei 2018, over de door de Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ) afgegeven aanwijzing om een aantal verbeteringen door te voeren. Domus Magnus heeft HIG uitgebreid op de hoogte gesteld van het recente voornemen van de IGJ tot het geven van deze aanwijzing. HIG ziet in deze aanwijzing een bevestiging van de juistheid van de door Domus Magnus ingeslagen weg om de kwaliteit van het wonen, welzijn en de zorg naar een nieuw niveau te brengen, dat van de particuliere intensieve ouderenzorg.

Lees meer >

Extra budget verpleeghuiszorg naar personeel en technologie

 

26-04-2018 | Publicatie Holland Immo Group van nieuwsbericht d.d. 23-4-2018 ActiZ over inzet extra budget verpleeghuiszorg voor personeel en technologie. ActiZ is een branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd.

Lees meer >

Naar boven