Parkeerfondsen

Investeren in parkeren en de bereikbaarheid van steden

Benieuwd naar de beleggingsmogelijkheden bij Holland Immo Group?

Parkeerfondsen

Parkeergarages als oplossing voor toenemende parkeerdruk

Holland Immo Group investeert sinds 2012 in parkeergarages. Parkeergarages spelen een centrale rol in het verbeteren van de aantrekkelijkheid en effectiviteit van een stad. Ze zorgen voor leefbare stadscentra door de congestie te verminderen en de bereikbaarheid te verbeteren. Dit is met name het geval in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Omdat parkeerplaatsen op straat schaarser en duurder worden en de stadsbevolking toeneemt, groeit de vraag naar parkeergarages. Een beperkt aanbod en stabiele inkomstenstromen maken parkeergarages een aantrekkelijke beleggingscategorie om in te investeren.

Voor een uitgebreide beschrijving van de ontwikkelingen op de parkeergaragemarkt, kunt u contact opnemen met onze beleggingsexperts via info@hollandimmogroup.nl.

Foto-1-1024x1024

Samen blijven investeren in de toekomst van steden

Wij investeren in parkeergarages in dichtbevolkte, economisch sterke steden, waar het parkeerbeleid streng wordt gehandhaafd. We kiezen voor drukke locaties zoals stadscentra die gekenmerkt worden door concentraties van bedrijfs-, winkel-, vrijetijds- en woonfuncties. Parkeergarages zijn onderdeel van de infrastructuur en hebben ook de karakteristieken van infrastructuurbeleggingen. Een belegging in infrastructuur kenmerkt zich vaak door voorspelbare kasstromen, inkomsten gecorreleerd aan inflatie, een lage correlatie met andere beleggingssectoren en beperkte conjunctuurgevoeligheid.

Voor de exploitatie van onze parkeerfondsen werken wij samen met internationale en gerenommeerde partijen op het gebied van openbare parkeergarages zoals Q-park en Apcoa. Met onze exploitanten sluiten wij langlopende huurovereenkomsten die jaarlijks geïndexeerd worden. Hierdoor generen de parkeergarages in onze beleggingsportefeuille stabiele kasstromen.

Waarom beleggen bij Holland Immo Group?

Het is van belang dat u volledig op de hoogte bent van beleggen voordat u start. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens de gehele looptijd van uw belegging en welke voordelen en risico's beleggen met zich meebrengt. We vertellen u graag uitgebreid over onze vastgoedbeleggingsfondsen en het gehele beleggingsproces tijdens een vrijblijvend gesprek.

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven