Onze dienstverlening

Gespecialiseerd in investeringsmanagement en actief asset management

Benieuwd naar de beleggingsmogelijkheden bij Holland Immo Group?

Holland Immo Group is uw partner in niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingen in Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van beleggingsfondsen voor particuliere beleggers en family offices. Ons sterke netwerk en expertise is gefocust op de beleggingscategorieën zorgwoningen, parkeergarages en huurwoningen.

Wij streven naar een toekomst waarin beleggen meer is dan alleen een financiële transactie, namelijk dat het lange termijn waarde en welvaart creëert voor onze beleggers en de steden en gemeenschappen waarin wij investeren.

Ons investeringsbeleid

  • Vastgoed met beperkte conjunctuurgevoeligheid (non-cyclisch)
  • Stabiele rendementen met laag risicoprofiel
  • Solide kasstroom en lange termijn huurcontracten
  • Biedt inflatiezekerheid
  • Draagt bij aan de toekomstbestendigheid van de steden

Onze dienstverlening

Wij ontzorgen onze beleggers bij het gehele investeringstraject. Van de juiste selectie en acquisitie van het object, de initiëring en de structurering van het fonds, tot het fund- en asset management met de bijbehorende rapportages. Onze dienstverlening bestaat uit de volgende aspecten:

  • Kansrijke beleggingen: Op basis van trends en marktontwikkelingen en bewezen succesvolle beleggingsmodellen, selecteren wij kansrijke beleggingsobjecten met sterke groeipotentie en stabiele rendementsverwachtingen.
  • Toekomstbestendigheid: Onze beleggingen zijn gericht op het genereren van lange termijn waarde creatie, zowel voor onze beleggers en toekomstige generaties, als voor de steden en gemeenschappen waarin wij investeren.
  • Ontzorgen: Het ontzorgen van onze beleggers en partners staat centraal. Wij streven naar een uitzonderlijke klantervaring op maat en dat doen wij door nauw samen te werken met onze partners en klantbehoeften altijd als startpunt te nemen. Zo zijn wij in staat om onze dienstverlening continue te verbeteren.
  • Samenwerken: Wij hechten waarde aan lange termijn relaties en strategische samenwerkingen. Daarom werken wij samen met vaste partners en adviseurs op het gebied van asset- en property management en family offices.
  • Transparantie: Wij handhaven de hoogste normen met betrekking tot het informeren en rapporteren van onze beleggers. Wij bieden onze klanten voorafgaand en gedurende de looptijd van onze fondsen uitgebreide informatie en regelmatige updates over hun investeringen.
Banner Kantoor

Waarom beleggen bij Holland Immo Group?

Ruim 22 jaar ervaring in het initiëren en beheren van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers

Sinds 2001 heeft Holland Immo Group 56 vastgoedbeleggingsfondsen geïnitieerd in Nederland en Duitsland, met als focus zorgwoningen, huurwoningen en parkeergarages. Voor zowel particuliere beleggers als family offices heeft Holland Immo Group een totaal belegd vermogen van ruim € 1,6 miljard. Hiermee behoort Holland Immo Group tot de top-3 aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfondsen in Nederland.

> Wij streven naar een stabiel rendement
> Uitkering per kwartaal
> Ruim 22 jaar ervaring
> AIFM-vergunning
> Beleggen is mogelijk vanaf € 10.000

Actief Asset Management

De dienstverlening van Holland Immo Group stopt niet bij het initiëren en juridisch beheren van een beleggingsfonds. Onder meer door ons actief asset managementbeleid zorgen wij voor een optimale huurderstevredenheid van de objecten in onze vastgoedfondsen. Hierbij focussen wij op het (technisch)onderhoud, het verduurzamen en de commerciële afspraken van met onze partners en huurders.

Op aanvraag verzorgen wij ook asset management services voor beleggingsportefeuilles van externe partijen. Zo verzorgen wij momenteel het asset management voor Bexpark in Den Haag. We verzorgen ook het AM voor de AIF portefeuille.

GettyImages-1163628002-min

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het team bij Holland Immo Group?

Bekijk dan onze openstaande vacatures, of maak jouw interesse kenbaar middels een open sollicitatie.
We horen graag van je!

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven