Reclame

Parking Fund Nederland X

2023

Den Haag

Binck City Park & One Milky Way

Benieuwd naar de beleggingsmogelijkheden bij Holland Immo Group?

Parking Fund Nederland X

Object(en)

Parking Fund Nederland X belegt in twee nog op te leveren parkeergarages – Binck City Park en One Milky Way – met in totaal 515 parkeerplaatsen in de stadswijk Binckhorst, nabij het stadscentrum van Den Haag. Het Object Binck City Park is verhuurd aan Q-Park, met ingang van de datum van oplevering (naar verwachting uiterlijk 1 maart 2025) voor een periode van 25 jaar. Het Object One Milky Way is eveneens verhuurd aan Q-Park, met ingang van de datum van oplevering (naar verwachting uiterlijk 1 januari 2026) voor een periode van 20 jaar.

Kenmerken

De weergegeven scenario’s zijn een schatting van het toekomstige rendement op basis van gegevens uit het verleden, en geven geen exacte indicatie. Uw rendement hangt af van hoe de markt presteert en hoe lang u de belegging/het product aanhoudt.

Verwacht gemiddeld totaalrendement: 6,1% per jaar
Verwacht gemiddeld direct rendement: 5,2% per jaar, uitkering per kwartaal
Totale fondsinvestering: € 16.620.000
Volledig gefinancierd met eigen vermogen
Deelname vanaf 2 participaties à € 5.000,- per participatie (excl. 3% emissiekosten)*.

* De emissiekosten zijn een vergoeding voor het bijeenbrengen van het kapitaal en worden niet meegenomen in de berekening van het rendement. De impact van de emissiekosten op het rendement bedraagt 0,29% per jaar.

Risico's

Beleggen in het fonds brengt risico’s met zich mee zoals wordt vermeld in het prospectus, waaronder het risico van marktwaardedaling, voortijdig eindigen van de huurovereenkomst, rentefluctuaties, (her)financiering, een afwijkend belang van de individuele belegger ten opzichte van het belang van de gezamenlijke beleggers, verlies van vermogen bij niet-gespreid beleggen, langere looptijd van het fonds en beperkte verhandelbaarheid van de participaties. De waarde van de belegging kan daardoor dalen en beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe groot de impact is van de gevolgen van de geopolitieke ontwikkelingen in Oost-Europa op de marktwaarde van openbare parkeergarages op de lange termijn. Toekomstige resultaten zijn onderworpen aan belastingen, die afhankelijk kunnen zijn van de persoonlijke situatie van de belegger en in de toekomst kunnen veranderen. Dit is een reclame. Raadpleeg het prospectus van Parking Fund Nederland X en het essentiële-informatiedocument voordat u een beleggingsbeslissing neemt.

Toezicht AFM

Parking Fund Nederland X, een beleggingsinstelling in de zin van de Wet op het financieel toezicht (Wft), en haar beheerder Holland Immo Group Beheer BV vallen onder toezicht van en zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Voor Parking Fund Nederland X is het prospectus goedgekeurd door de AFM* en bij ons verkrijgbaar. Let op: omdat de inschrijving is gesloten, is het Prospectus niet langer geldig. Desondanks zijn wij van mening dat de informatie in het Prospectus nog steeds actueel en relevant voor u is om kennis van te nemen.

* De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden participaties. Potentiële beleggers wordt aanbevolen het prospectus te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in effecten te beleggen volledig te begrijpen, voordat ze een beleggingsbeslissing nemen.

Object(en)

Binck City Park - Parking Fund Nederland X
Binck City Park
Den Haag
  • Nieuwbouwparkeergarage
  • 232 parkeerplaatsen
  • Voor 25 jaar verhuurd aan Q-Park
One Milky Way - Parking Fund Nederland X
One Milky Way
Den Haag
  • Nieuwbouwparkeergarage
  • 283 parkeerplaatsen
  • Voor 20 jaar verhuurd aan Q-Park

Downloads

Inschrijfformulier

Natuurlijk Persoon

Inschrijfformulier

Rechtspersoon

Brochure

Prospectus

Essentiële Informatie

Waarom beleggen bij Holland Immo Group?

Ruim 22 jaar ervaring in het initiëren en beheren van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers

Sinds 2001 heeft Holland Immo Group 56 vastgoedbeleggingsfondsen geïnitieerd in Nederland en Duitsland, met als focus zorgwoningen, huurwoningen en parkeergarages. Voor zowel particuliere beleggers als family offices heeft Holland Immo Group een totaal belegd vermogen van ruim € 1,6 miljard. Hiermee behoort Holland Immo Group tot de top-3 aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfondsen in Nederland.

> Wij streven naar een stabiel rendement
> Uitkering per kwartaal
> Ruim 22 jaar ervaring
> AIFM-vergunning
> Beleggen is mogelijk vanaf € 10.000

Back view woman in backlight standing at the window at home looking out

Ontvang de brochure en het prospectus van Parking Fund Nederland X

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe fondsen?

Vul hiernaast uw gegevens in en we sturen u de brochure en het prospectus toe per post. Heeft u vragen over het fonds? Laat het ons weten, dan nemen we spoedig contact met u op.

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven