Werkstudent

HBO/WO

32 - 40 uur

Eindhoven

Solliciteren

Kom jij ons team versterken? Vul dan de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met jou op.

Werkstudent Investment
Management

Ben jij klaar om de wereld van internationaal beleggingsbeheer te verkennen? Dit is jouw kans. Wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde, enthousiaste, en energieke professionals die bereid zijn om een steile leercurve te volgen. Als stagiair zal je ons acquisitie-, asset- en fondsbeheerteam ondersteunen voor onze beleggingsfondsen in de sectoren parkeergarages, woningen of communicatie-infrastructuur in Europa. Je wordt actief betrokken bij de verwerving van reële activa en ondersteunt de fondsbeheerders bij financiering, portefeuilleanalyses, en rapportage. 

Wat we zoeken:
Je bent een ambitieuze teamspeler die zichzelf voortdurend wil verbeteren. Je hebt een can-do mentaliteit en een diepgaande nieuwsgierigheid. Samenwerken aan teamdoelen motiveert jou, en je waardeert een open en eerlijke werkomgeving. Je begrijpt dat fouten maken een deel van het leerproces is en bent bereid verantwoordelijkheid te nemen.

Kwalificaties:

We zoeken stagiairs die naast hun studie praktische werkervaring willen opdoen. Deze positie vereist een beschikbaarheid van minimaal 4 dagen per week gedurende 4 tot 5 maanden.

 • Je volgt een HBO- of WO-studie (bachelor of master);
 • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is een pré;
 • Sterke analytische en numerieke vaardigheden.

Wat houdt je werk in?
Je ondersteunt het acquisitie- en fondsbeheerteam in hun dagelijkse taken, waaronder:

 • Het maken van beleggingsberekeningen;
 • Uitvoeren van marktonderzoek en beleggingsanalyses voor parkeergarages;
 • Werken aan beleggingsvoorstellen en businessplannen;
 • Assisteren bij het due diligence-proces;
 • Bijdragen aan fondsbeheerrapporten.

Wat kunnen we je bieden?
Bij Holland Immo Group kun je het volgende verwachten:

 • De kans om snel vaardigheden in beleggingsbeheer te ontwikkelen, met blootstelling aan de gehele beleggingscyclus (acquisitie, assetbeheer, fondsbeoordeling en investeerdersrelaties);
 • Een inspirerende en informele werkomgeving waar openheid wordt gewaardeerd Een ondernemende organisatie met een internationale focus;
 • Spannende zakelijke reizen naar andere Europese landen tijdens je stage De mogelijkheid om kantoren in Berlijn (Primevest Capital Partners) en Eindhoven (Holland Immo Group) te bezoeken;
 • Voordelen van werken bij een kleinere beleggingsbeheerder, waaronder veel verantwoordelijkheid en de kans om investeerders te ontmoeten en activa te inspecteren.

"Het is onze missie om de toekomst van vastgoedbeleggen te definiëren voor zowel institutionele- als particulieren beleggers en dat realiseren wij door onze klanten centraal te zetten in de optimalisatie van onze dienstverlening."

Solliciteren?

Vul onderstaande gegevens in.

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven