Bel me terug Downloads
Reclame

Voltekend - Deelname is niet meer mogelijk

Kenmerken

IMMO Huurwoningfonds 3 belegt in 11 locaties gelegen in de gemeentes Tilburg, Uden, Boxmeer, Cuijk, Oss, Mill, Montferland en Bernheze met in totaal 289 woningen en 356 parkeerplaatsen.

 • Verwacht gemiddeld totaalrendement 8,2% per jaar
 • Verwacht gemiddeld direct rendement 5,1% per jaar, uitkering per kwartaal
 • Totale fondsinvestering € 53.880.000
 • Hypothecaire lening € 26.000.000
 • Eigen vermogen € 27.880.000
 • Deelname vanaf 2 participaties à € 5.000,- per participatie (excl. 3% emissiekosten)¹. Dit fonds is thans voltekend, deelname is niet meer mogelijk.

¹ De emissiekosten zijn een vergoeding voor het bijbrengen van het kapitaal en worden niet meegenomen in de berekening van het rendement.

Risico's

Beleggen in het fonds brengt risico’s met zich mee zoals wordt vermeld in het prospectus, waaronder het risico van niet gespreid beleggen en beperkte verhandelbaarheid van de participaties, marktwaardedaling, rentefluctuaties en herfinanciering alsmede huurderving door leegstand. Omdat niet uit te sluiten is dat ten gevolge van COVID-19 huurders hun baan en daarmee hun inkomsten zullen verliezen, vergroot de huidige COVID-19 pandemie de kans dat dit risico zich voordoet en de kans dat dit risico leidt tot een groter aantal huurovereenkomsten dat wordt beëindigd dan onder normale omstandigheden. De waarde van de belegging kan daardoor dalen en beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. Beleggers die overwegen deel te nemen in het fonds wordt geadviseerd kennis te nemen van deze risico’s. Deze risico’s worden in hoofdstuk 2 van het prospectus beschreven. Waarschuwing: U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en wellicht moeilijk te begrijpen is.

Objecten

De portefeuille waarin het fonds belegt omvat omvat 11 locaties, gelegen in de gemeentes Tilburg, Uden, Boxmeer, Cuijk, Oss, Mill, Montferland en Bernheze met in totaal 289 woningen en 356 parkeerplaatsen.

Spoorlaan in Tilburg

 • Opgeleverd in 2019
 • 35 appartementen
 • 35 parkeerplaatsen
Meer informatie over Spoorlaan

Het appartementencomplex is eind 2019 opgeleverd en bestaat uit 35 appartementen en 35 parkeerplaatsen in het centrum van Tilburg met een groot aanbod aan winkels en vrijetijdsbesteding. De gemeente Tilburg werkt aan een grootschalige transformatie van het stationsgebied. Tilburg is centraal gelegen tussen Breda, Den Bosch en Eindhoven en ligt aan snelweg A58.

Het Fonds heeft alle appartementen en parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gebouwd met grote aandacht voor geluidsisolatie en hebben een balkon aan de achterkant. De appartementen zijn gemiddeld 51 m2.

Velmolenweg in Uden

 • Gebouwd in 2017
 • 16 appartementen
 • 21 parkeerplaatsen
Meer informatie over Velmolenweg

Het appartementencomplex is gebouwd in 2017 en bestaat uit 19 appartementen in het centrum van Uden met alle faciliteiten zoals winkels, supermarkten, een bioscoop en horecagelegenheden op loopafstand. Uden is centraal gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen en ligt nabij snelweg A50.

Het Fonds heeft 16 appartementen en 21 parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 59 m2.

Carmelietenstraat-Oost in Boxmeer

 • Gebouwd in 2012
 • 24 appartementen
 • 27 parkeerplaatsen
Meer informatie over Carmelietenstraat-Oost

Het appartementencomplex is gebouwd in 2012 en bestaat uit 45 appartementen in het centrum van Boxmeer. De directe omgeving is voorzien van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Boxmeer ligt nabij de snelwegen A73 en A77.

Het Fonds heeft 24 appartementen en 27 parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 46 m2.

Irenestraat in Cuijk

 • Opgeleverd in 2020
 • 75 appartementen
 • 105 parkeerplaatsen
Meer informatie over Irenestraat

Het appartementencomplex is opgeleverd in 2020 en bestaat uit 75 appartementen en 105 parkeerplaatsen nabij het centrum van Cuijk. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Cuijk ligt nabij Nijmegen en snelweg A73.

Het Fonds heeft alle appartementen en parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 46 m2.

Molenstraat in Oss

 • Gebouwd in 2017
 • 23 appartementen
 • 28 parkeerplaatsen
Meer informatie over Molenstraat

Het appartementencomplex is gebouwd in 2017 en bestaat uit 23 appartementen en 28 parkeerplaatsen in het centrum van Oss. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Oss ligt nabij de snelwegen A50 en A59.

Het Fonds heeft alle appartementen en parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 44 m2.

Haarviltstraat in Oss

 • Gebouwd in 2015
 • 14 appartementen
 • 17 parkeerplaatsen
Meer informatie over Haarviltstraat

Het appartementencomplex is gebouwd in 2015 en bestaat uit 14 appartementen en 17 parkeerplaatsen in het centrum van Oss. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Oss ligt nabij de snelwegen A50 en A59.

Het Fonds heeft alle appartementen en parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 48 m2.

Dorpstraat in Geffen

 • Gebouwd in 2017
 • 10 appartementen
 • 12 parkeerplaatsen
Meer informatie over Dorpstraat

Het appartementencomplex is gebouwd in 2017 en bestaat uit 18 appartementen in het centrum van Geffen (gemeente Oss), op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Geffen ligt nabij snelweg A59.

Het Fonds heeft 10 appartementen en 12 parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 44 m2.

Houtwolstraat in Mill

 • Gebouwd in 2017
 • 24 appartementen
 • 37 parkeerplaatsen
Meer informatie over Houtwolstraat

Het appartementencomplex is gebouwd in 2017 en bestaat uit 24 appartementen en 37 parkeerplaatsen in een relatief jonge buurt op loopafstand van het centrum van Mill dat is voorzien van meerdere winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Mill ligt centraal tussen Uden en Cuijk en de snelwegen A73 en A50.

Het Fonds heeft alle appartementen en parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 47 m2.

Marter in Wilbertoord

 • Gebouwd in 2018
 • 13 woningen
 • De 4 hoekwoningen beschikken over eigen parkeerplaats
Meer informatie over Marter

De 13 woningen zijn gebouwd in 2018 en zijn alle door het fonds verworven. Het betreft grondgebonden woningen op loopafstand van het centrum van Wilbertoord (gemeente Mill) in een kindvriendelijke wijk met relatief veel jonge gezinnen. Wilbertoord ligt centraal tussen de snelwegen A73 en A50.

De woningen hebben een gemiddelde oppervlakte van 117 m2. De vier hoekwoningen beschikken over een eigen parkeerplaats. De overige woningen kunnen gebruik maken van de openbare gratis parkeerplaatsen.

Lockhorststraat in Didam

 • Gebouwd in 2019
 • 30 appartementen
 • 45 parkeerplaatsen
Meer informatie over Lockhorststraat

Het appartementencomplex is gebouwd in 2019 en bestaat uit 30 appartementen en 45 parkeerplaatsen in het centrum van Didam (gemeente Montferland), waar diverse voorzieningen zoals winkels, supermarkten, horecagelegenheden en een theater op loopafstand liggen. Didam is gelegen nabij snelweg A12 en A18.

Het Fonds heeft alle appartementen en parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 49 m2.

Graafsebaan in Heesch

 • Gebouwd in 2019
 • 25 appartementen
 • 25 parkeerplaatsen
Meer informatie over Graafsebaan

Het appartementencomplex is gebouwd in 2019 en bestaat uit 25 appartementen en 25 parkeerplaatsen in het centrum van Heesch (gemeente Bernheze), waar diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aanwezig zijn. Heesch is centraal gelegen tussen Oss, Den Bosch en Nijmegen en ligt nabij de snelweg A59.

Het Fonds heeft alle appartementen en parkeerplaatsen verworven. De appartementen zijn gemiddeld 49 m2.

Toezicht AFM

IMMO Huurwoningfonds 3, een beleggingsinstelling in de zin van de Wet op het financieel toezicht (Wft), en haar beheerder Holland Immo Group Beheer BV vallen onder toezicht van en zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Voor IMMO Huurwoningfonds 3 is het prospectus goedgekeurd door de AFM* en bij ons verkrijgbaar.

* De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden participaties. Potentiële beleggers wordt aanbevolen het prospectus te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen, voordat ze een beleggingsbeslissing nemen.

Initiatiefnemer

Holland Immo Group heeft 19 jaar ervaring en expertise in het initiëren en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen in Nederland en in Duitsland. Holland Immo Group heeft reeds 50 vastgoedbeleggingsfondsen met een totaal belegd vermogen van ruim € 1,4 miljard geïnitieerd. Hiermee is Holland Immo Group een top-3 aanbieder van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfondsen in Nederland.

mr. M. (Manfred) Kühl MRICS

Chief Executive Officer

mr. T. (Thomas) Kühl

Chief Operating Officer

L.M. (Leo) Antonis

Investor Relations

J.N.P.T. (Sjaak) Mooij MBA RC

Chief Financial Officer

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe emissies?

Ik ontvang graag informatie over nieuwe emissies


Ik heb kennis genomen van het Privacy Statement.

Waarschuwing: U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. De op deze website vermelde informatie is van algemene aard waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. De beleggingsinstelling IMMO Huurwoningfonds 3 en haar beheerder Holland Immo Group Beheer BV zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Het prospectus van IMMO Huurwoningfonds 3 is goedgekeurd door de AFM. De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden participaties. Potentiële beleggers wordt aanbevolen het prospectus te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de effecten te beleggen volledig te begrijpen, voordat ze een beleggingsbeslissing nemen. Het prospectus en het essentiële-informatiedocument (EID) zijn te verkrijgen ten kantore van Holland Immo Group of hier te downloaden. Download het prospectus hier, download het EID hier.