Holland Immo Group gaat digitaal!

13-12-2019 |

Deze week hebben wij aan onze participanten Mijn-IMMO geïntroduceerd. Dit is een online participantomgeving waarmee onze participanten alle informatie digitaal en beveiligd kunnen ontvangen.

Participanten kunnen inloggen via www.mijn-immo.nl of via de knop “Mijn-IMMO” op www.hollandimmogroup.nl. De inlogcodes hebben zij reeds per post van ons ontvangen.

Op Mijn-IMMO kunnen participanten terecht voor alle zaken die nu per telefoon, e-mail of post worden geregeld. Dit houdt in dat zij onder andere de mogelijkheid hebben om persoonlijke gegevens in te zien en eventueel aan te passen, maar het geeft onze participanten ook inzicht in het aantal participaties die zij per fonds hebben en de bijbehorende fondscorrespondentie.

Voor meer informatie of vragen over Mijn-IMMO kunt u contact met ons opnemen via +31(0)40 235 26 35 of via Mijn-IMMO@hollandimmogroup.nl.

Terug