Holland Immo Group verkoopt parkeerfondsen Parking Fund Nederland I, II en V aan Quantum Immobilien

Holland Immo Group heeft eind december 2022 de verkoop van de parkeerfondsen Parking Fund Nederland I, II en V afgerond. In totaal gaat het om meer dan 3.200 parkeerplaatsen verspreid over vijf openbare parkeergarages, gelegen in Amsterdam, Den Haag, Gouda en Rotterdam. Koper is Quantum Immobilien Kapitalverwaltungsgesellschaft MBH namens Sondervermogen I Quantum City Parking Netherlands II.

Mirian Broere, Head of Investment van Holland Immo Group: “Mede door de goede locaties, betrouwbare huurder (Q-Park) en huurovereenkomsten met lange resterende looptijden hebben wij zeer mooie rendementen voor onze beleggers kunnen realiseren die de prognoses overtroffen. Met de verkoop van de voorgenoemde vijf openbare parkeergarages en twee andere parkeergarages die wij eveneens afgelopen december hebben verkocht, hebben wij de eerste door Holland Immo Group geïnitieerde parkeergarage fondsen – die de beoogde looptijd van 7 tot 10 jaar hebben bereikt – succesvol afgewikkeld. Wij blijven ons onverminderd focussen op deze stabiele asset class ‘parkeren’  waar wij uitgebreide en langjarige ervaring in hebben”.

Matthieu Dekkers, Investment Management (Parking) van Holland Immo Group: “Na de succesvolle verkopen van de parkeergarages van Parking Fund Nederland I, II, IV en V richten wij ons nu op de introductie van een nieuw particulier fonds (voor meer informatie zie https://www.hollandimmogroup.nl/ ). Verder blijven wij in acquisitiemodus en hebben veel beleggers die in parkeergarages in heel Europa willen investeren”.

Holland Immo Group is bij deze verkoop geadviseerd door Deloitte en Loyens & Loeff.

Terug

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een telefonische kennismaking om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven