Bart Pierik toegetreden tot de directie van Holland Immo Group Beheer B.V.

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Bart Pierik is toegetreden tot de directie van Holland Immo Group Beheer B.V., waar hij tezamen met Peter Helfrich en Gaston Hupkens, de directie vormt.

Bart heeft een (notarieel) juridische achtergrond en is tien jaar werkzaam geweest in de juridische dienstverlening bij Loyens & Loeff (en daarvoor Loeff Claeys Verbeke)  met als focus ondernemingsrecht, vastgoed en bank- en effectenrecht. Inmiddels is Bart al bijna twintig jaar werkzaam in de vastgoedbeleggingspraktijk, eerst als hoofd juridische zaken bij Bouwfonds Asset Management en in de laatste zeventien jaar in commerciële en leidinggevende functies.   

Begin 2018 was Bart een van de drijvende krachten achter de management buy out waaruit Primevest Capital Partners is ontstaan, en waarbij Primevest Capital Partners de investment management activiteiten van Bouwfonds Investment Management B.V. op het gebied van parkeergarages,  woningen en communicatie-infrastructuur heeft overgenomen. In 2021 heeft Primevest Capital Partners de aandelen in Holland Immo Group B.V. overgenomen, en zijn Peter Helfrich en Gaston Hupkens toegetreden tot de statutaire directie. 

Samen met Peter Helfrich en Gaston Hupkens ligt de focus op het verder versterken van de positie van Holland Immo Group als een vooraanstaande aanbieder van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfondsen in de vastgoedbeleggingsmarkt met een focus op parkeergarages, woningen, ouderenhuisvesting en zorgvastgoed.

Terug