IMMO Zorgwoningfonds 7 succesvol geplaatst

RECLAME

Het door fondsaanbieder Holland Immo Group medio november gelanceerde IMMO Zorgwoningfonds 7 was binnen vier weken voltekend. De emissie van het fonds vindt op 22 december 2022 plaats. De totale fondsinvestering bedraagt € 21 miljoen en wordt volledig gefinancierd met eigen vermogen, verdeeld over 4.203 participaties van € 5.000. Vanwege de volatiele marktomstandigheden in de voorbereidingsfase is ervoor gekozen geen hypothecaire financiering aan te trekken.

IMMO Zorgwoningfonds 7 belegt in twee bestaande woonzorglocaties met in totaal 51 woonzorgappartementen en zorgsuites, gelegen in Heythuysen en Venlo. Beide objecten zijn langjarig verhuurd aan twee professionele woonzorgexploitanten op basis van ‘triple net’ huurovereenkomsten. De objecten worden volledig door middel van het door de participanten bijeengebrachte eigen vermogen gefinancierd.

Peter Helfrich, Managing Director Holland Immo Group: “Gezien de krapte op de landelijke woningmarkt, vinden wij het belangrijk om in (zorg)woningen te investeren. Het aantal zorgbehoevenden zal de komende jaren fors toenemen vanwege de ‘dubbele’ vergrijzing (toename aantal senioren en ouder wordende senioren) en het daarmee samenhangende groeiende aantal zorgbehoevenden en de veranderende zorgvraag. Middels deze twee woonzorglocaties kunnen wij voor een deel in deze behoefte voorzien. Daarnaast hebben particuliere beleggers grote belangstelling voor zorgvastgoed en kunnen wij hen twee gunstig gelegen objecten aanbieden”.

Het object in Heythuysen, gelegen tussen Weert en Roermond, is een woonzorgcomplex bestaande uit 20 woonzorgappartementen en zeven zorgsuites voor mensen met dementie en/of lichamelijke problematiek, met gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes, diverse moderne faciliteiten, een grote tuin met onder andere een kweekkas en dierenweide en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object in Venlo betreft een woonzorgcomplex met 24 woonzorgappartementen voor mensen met dementie, gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes, diverse moderne faciliteiten alsmede parkeergelegenheid op eigen terrein.

Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart voor Parking Fund Nederland IX, waarvan de introductie in het voorjaar 2023 wordt verwacht.

Holland Immo Group heeft sinds de oprichting in 2001 voor circa 1,6 miljard euro aan vastgoedfondsen geïnitieerd en heeft zo’n 5.000 particuliere beleggers die in de verschillende portefeuilles beleggen. Holland Immo Group is onderdeel van Primevest Capital Partners Holding B.V.

Dit is een reclame. Raadpleeg het prospectus en het essentiële-informatiedocument voordat u een beleggingsbeslissing neemt (www.hollandimmogroup.nl/IZWF7/prospectus). De inschrijving voor deelname aan IMMO Zorgwoningfonds 7 is gesloten en deelname is niet langer mogelijk.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven