Holland Immo Group voltooit met succes de plaatsing van Parking Fund Nederland X

RECLAME

Het door fondsaanbieder Holland Immo Group medio november 2023 gelanceerde Parking Fund Nederland X is voltekend. De emissie van het fonds heeft op 14 december 2023 plaatsgevonden met een totale fondsinvestering van € 16,6 miljoen en wordt volledig gefinancierd met eigen vermogen, verdeeld over 3.324 participaties van € 5.000.

Het fonds belegt in twee nog op te leveren state-of-the-art parkeergarages in Den Haag – Binck City Park en One Milky Way. Deze garages, met in totaal 515 parkeerplaatsen, zijn niet alleen een voorbeeld van moderne infrastructuur maar bieden ook stabiliteit door de langjarig afgesloten huurovereenkomsten van respectievelijk 25 en 20 jaar met Q-Park, marktleider in parkeeroplossingen. Beide garages vormen een integraal onderdeel van de nieuwbouwprojecten Binck City Park en One Milky Way in de Haagse wijk de Binckhorst. Deze projecten bestaan uit verschillende woontorens, commerciële ruimtes en een zorgcentrum, die bijdragen aan de dynamische ontwikkeling van de Binckhorst. Deze synergie tussen parkeren en residentiële/commerciële ontwikkelingen versterkt de duurzaamheid van de investering. Het fonds verwerft de parkeergarages van VORM Ontwikkeling, waarmee medio 2023 overeenstemming werd bereikt.

Peter Helfrich, Managing Director van Holland Immo Group, benadrukt de strategie achter de fondsen: “Wij richten ons op sectoren zoals parkeergarages, woningen en zorgwoningen, die niet alleen nu, maar ook in de toekomst van groot belang zijn. Parking Fund Nederland X illustreert onze commitment aan stabiele, kwalitatieve beleggingen.”

Naast de voordelen die een belegging in Parking Fund Nederland X biedt, zijn er ook risico’s zoals beschreven in het prospectus. Beleggers dienen zich te realiseren dat de waarde van hun belegging kan dalen en dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd, onder andere vanwege de risico’s van marktwaardedaling, voortijdig eindigen van een huurovereenkomst, rentefluctuaties, (her)financiering, een afwijkend belang van de individuele belegger ten opzichte van het belang van de gezamenlijke beleggers, verlies van vermogen bij niet-gespreid beleggen, langere looptijd van het fonds en beperkte verhandelbaarheid van de participaties.

Sinds de oprichting in 2001 heeft Holland Immo Group, nu onderdeel van Primevest Capital Partners, voor circa €1,6 miljard aan vastgoedfondsen geïnitieerd. Het vertrouwen van circa 5.000 particuliere beleggers in onze fondsen benadrukt onze sterke positie in de markt en onze toewijding aan duurzame en veilige vastgoedbeleggingen.

Dit is een reclame. Raadpleeg het prospectus en het essentiële informatiedocument van Parking Fund Nederland X voordat u een beleggingsbeslissing neemt (www.hollandimmogroup.nl/PFNX). Waarschuwing: U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. De beleggingsinstelling Parking Fund Nederland X en haar beheerder Holland Immo Group Beheer BV zijn geregistreerd bij de AFM.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven