Beleggen met een stabiel rendement iets voor u?

55

Vastgoedfondsen geïnitieerd

€ 660 miljoen

Onder beheer

€ 1,6 miljard

Totaal belegd volume

Wie is Holland Immo Group?

Holland Immo Group is opgericht in 2001 en sindsdien uitgegroeid tot een top-3 aanbieder van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfondsen in Nederland. Momenteel hebben wij 55 vastgoedbeleggingsfondsen geïnitieerd met een totaal beleggingsvolume van € 1,6 miljard. Wij beleggen in Nederlands en Duits vastgoed, met name in winkels, woningen en parkeergarages. Na de verkoop in 2016 en in 2019 van een groot aantal fondsen is de beleggingsstrategie voor nieuwe fondsen verder gericht op woningen en binnenstedelijke parkeergarages in Nederland. Binnen het woningsegment meer specifiek op woningen voor starters en woonzorgconcepten voor ouderen met en zonder zorgindicatie, waarbij er samenwerking is met woonzorgexploitanten.

Waarom beleggen bij Holland Immo Group?

 • Wij streven naar een stabiel rendement
 • Uitkering per kwartaal
 • 22 jaar ervaring
 • Top-3 aanbieder
 • AFM registratie beheerder (Holland Immo Group Beheer B.V.) en fondsen
 • Deelname in onze beleggingsfondsen is mogelijk vanaf € 10.000

Hoe en wanneer kan ik deelnemen?

Zodra het prospectus van een nieuw fonds is goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM)*, wordt het fonds geïntroduceerd op onze website. Tevens ontvangen onze relaties een vooraankondiging, waarin de highlights van het fonds staan vermeld. Via de vooraankondiging kan de brochure, het prospectus en het inschrijfformulier worden opgevraagd. Deze zijn ook zichtbaar op de website. Deelnemers kunnen het inschrijfformulier invullen nadat ze kennis hebben genomen van het prospectus. Zodra het fonds wordt opgericht en de betaling binnen is ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

* De goedkeuring van een prospectus door de AFM mag niet worden  beschouwd als aanprijzing van het betreffende beleggingsfonds. Beleggers wordt aanbevolen voorafgaand aan het nemen van een beleggingsbeslissing het prospectus te lezen om de potentiële risico’s en de voordelen van de belegging volledig te begrijpen.

Wilt u meer weten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u op de hoogte gehouden worden over nieuwe fondsen? Of heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

S.L. (Sebastian) van der Graaf

Investor Relations

M.W.M. (Maartje) Raijmakers

Investor Relations

Houd mij op de hoogte over nieuwe fondsen

  Ik heb kennis genomen van het Privacy Statement.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google

  Privacy Policy and Terms of Service apply,