Beleggen in vastgoedfondsen bij Holland Immo Group

Beleggen met een stabiel rendement?

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige vastgoedbeleggingsfondsen? Vul dan onderstaand uw gegevens in.

56

Vastgoedfondsen
geïnitieerd

€ 888 miljoen

Momenteel
onder beheer

€ 1,65 miljard

Totaal belegd
volume

22+

Jaar
ervaring

Holland-Immo-Group-scaled

Beleggen bij Holland Immo Group

Waarom beleggen bij Holland Immo Group?

Holland Immo Group is opgericht in 2001 en sindsdien uitgegroeid tot een top-3 aanbieder van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfondsen in Nederland. De vastgoedfondsen van Holland Immo Group bieden een unieke kans om deel uit te maken van een gediversifieerde portefeuille met commercieel vastgoed, variërend van parkeergarages tot (zorg)woningen. Hierdoor kunt u profiteren van de stabiliteit en het groeipotentieel van de vastgoedmarkt, zonder de volledige verantwoordelijkheid van direct vastgoedbezit.

Deze diverse portefeuille wordt zorgvuldig beheerd door een ervaren team van professionals, waardoor u gerust kunt zijn over het rendement op uw investering. Bovendien streven we naar duurzaamheid binnen ons vastgoedbeheer, wat uw langetermijninvesteringen goed zal doen.

> Wij streven naar een stabiel rendement
> Uitkering per kwartaal
> Meer dan 22 jaar ervaring
> Top-3 aanbieder
> AFM registratie beheerder en fondsen
> Deelname in onze beleggingsfondsen is mogelijk vanaf € 10.000

Update: Succesvolle Emissie

Parking Fund Nederland X

De emissie van Parking Fund Nederland X heeft op 14 december 2023 succesvol plaatsgevonden.

Parking Fund Nederland X

Over Holland Immo Group

Twee labels, één visie

Bij Primevest Capital Partners en Holland Immo Group helpen we onze klanten hun financiële toekomst vorm te geven door laagdrempelige investeringen in real assets in heel Europa aan te bieden. Beleggen in real assets, als onderdeel van een goed gediversifieerde beleggingsportefeuille, is een populaire strategie voor institutionele beleggers en vermogende particulieren om voor de hand liggende redenen, zoals een aan de inflatie gekoppelde betrouwbare inkomstenstroom, kapitaalbehoud en de lage correlatie met de beursgenoteerde aandelenmarkt. Tot nu toe is de toegang tot beleggingen in real assets (niet zijnde aandelen in beursgenoteerde bedrijven) voor kleinere investeerders beperkt geweest, bijvoorbeeld vanwege hun illiquide karakter en kapitaalintensiteit.

Maar we pleiten voor het bieden van vermogensopbouw door middel van real assets voor alle individuen. Daarom maken we sectorspecifieke fondsen toegankelijk voor beleggers tegen goede instaptarieven, die professioneel worden beheerd en institutionele kwaliteit bieden met de persoonlijke service van een boetiek.

Het is onze gezamenlijke visie om steden toekomstbestendig te maken door bij te dragen aan betere urbanisatie, connectiviteit en mobiliteit door in heel Europa te investeren in eigentijdse, betaalbare (zorg)woningen, communicatie-infrastructuur, parkeergarages en slimme stadsoplossingen, inclusief nichemarkten zoals projecten voor jonge professionals, seniorenwoningen en gezondheidszorg. Onze investeringen weerspiegelen onze beleggingsfilosofie voor de lange termijn. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om maatschappelijke waarde te genereren. Door onze innovatieve en duurzame investeringen helpen we de kwaliteit van steden te verbeteren en het leven van de mensen die er wonen te verbeteren. We investeren in real assets die huidige en toekomstige generaties ten goede komen.

Sebastian van der Graaf, Investor Relations

“Ons ervaren team biedt sectorspecifieke fondsen, die professioneel worden beheerd en institutionele kwaliteit bieden met de persoonlijke service van een boetiek”

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Maartje Raijmakers, Investor Relations

"Persoonlijk contact met onze participanten is van groot belang, net als begrijpen met welk doel zij beleggen. Hiermee kunnen wij onze kennis en kunde optimaal inzetten om waarde toe te voegen aan hun beleggingen."

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Vragen over beleggen bij Holland Immo Group?

Het is van belang dat u weet waar u aan toe bent voor u gaat beleggen.
We vertellen u graag over de fondsen en het beleggingsproces van Holland Immo Group.

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven